Op het naaktstrand vind ik het net als velen opwindend om mezelf aan meiden en vrouwen te laten zien. Ook vind ik de gedachte opwindend om als enige naakt tussen geklede mensen te zijn.

Zo loop ik op een drukke zomerdag van mijn handdoek die op het naaktstrand bij de zee ligt helemaal terug naar de fietsenstalling op het moment dat de meeste mensen weer naar huis gaan en daar de meeste meiden/vrouwen zijn.
Gespannen loop ik naakt over de grens waar het naaktstrand eindigt richting de fietsenstalling. Ik heb ook helemaal niks bij, geen handdoek, geen slippers, geen pet, echt helemaal poedelnaakt. Als ik dichterbij kom zie ik sommige mensen al verwondert naar me kijken maar ze lopen gewoon door. Als ik nog dichterbij kom lopen er 3 meiden naar mij toe. Een van hun zegt: “Het is hier geen naaktstrand meer hoor!” Waarop ik zeg: “Dat weet ik maar ik ben m’n spullen kwijt en ben die aan het zoeken”. “Oh!” zegt ze “Wat erg!” En opeens vinden ze het helemaal niet meer erg hoe ik er in m’n blote lul bij sta. “Nou, succes hè!” zegt ze en ze lopen lachend verder.
Ik loop verder en ben nu bij het begin van de fietsenstalling als ik door een man en vrouw wordt aangesproken. Ik leg de man uit zogenaamd uit dat ik m’n kleren kwijt ben, dat waarschijnlijk mijn vrienden die als grap hebben verstopt toen ze weggingen en bij mijn fiets hebben neergelegd. Ondertussen zie ik zijn vrouw naar m’n lul kijken en ik vind dat opwindend. “Nou, ga maar gauw zoeken dan” zegt hij, terwijl ze samen naar me lachen. Ik maak oogcontact met de vrouw en glimlach naar haar als ik de fietsenstalling verder in loop. Het is zo’n openlucht fietsenstalling met houten balken en palen waar je je fiets tegenaan kunt zetten. Alle voorbijgangers kijken inmiddels naar mij terwijl ik naakt richting mijn fiets loop. De 3 meiden van zojuist zijn er ook nog en lopen met de fiets aan de hand weg. “Doei hè!” roepen ze lachend en ik roep doei terug. Ik hoor 1 meid nog net zeggen: “Hij heeft wel een leuke piemel hè?”. Ik denk dat ze het expres wat harder zei zodat ik het nog kon horen. Ik scheer mijn balzak en lul altijd kaal en trim mijn schaamhaar kort zodat het lekker fris oogt.

Vanaf mijn fiets loop ik weer naar de uitgang richting het strand. Ik wordt weer door een man en vrouw aangesproken. “Heb je je spullen nog gevonden?” vraagt de vrouw enigzins bezorgd, ze hebben ondertussen van andere mensen gehoord wat er aan de hand is. “Nee” zeg ik terwijl ik van binnen geniet van alle aandacht. “Wil je anders een handdoek van ons hebben?” Vraagt ze terwijl ze naar m’n piemel kijkt en daarmee bedoelt dat ik me kan bedekken. (Ik vind dit echt geweldig!). “Ik ga nog 1 keer bij het strand kijken, mochten ze daar niet liggen dan vraag ik aan iemand wel een handdoek” zeg ik tegen haar. “Nou ik hoop dat je ze vind” en ze wensen me succes. Terwijl ik de fietsenstalling uitloop bedek ik m’n geslachtsdelen met m’n handen als er een gezin langsloopt. De man zegt “Het is niet erg hoor, zo zijn we allemaal geboren en wij liggen ook weleens op het naaktstrand”. De moeder en dochter moeten lachen hoe ik erbij loop.

Terwijl ik terug richting het naaktstrand loop kom ik nog een groepje jongens en meiden tegen. “Wat doe jij nou joh?!” roept de stoerste terwijl ze langslopen. “Spullen kwijt!” roep ik. “Da’s klote!” roept hij en de meiden moeten lachen terwijl ze m’n lul zien. Zo loop ik terug naar mijn spullen aan de waterkant en ga met een glimlach weer lekker op mijn handdoek liggen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *