Ik Andre, was jaren bevriend, met een oudere collega, een man die getrouwd was met een jongere vrouw, die, toen ik hen leerde kennen één dochtertje “Vera” hadden, die toen een jaar of zes was, maar ze hadden het ook niet zo breed. Ik zelf was twee keer getrouwd geweest, maar na mijn laatste scheiding, ben ik maar niet meer aan een vrouw begonnen, leefde dus alleen, en kon ruimschoots over wat geld beschikken, maar kwam regelmatig bij mijn collega thuis. omdat ik verder niemand had. Toen Vera elf werd, kreeg zij er twee zusjes, een tweeling bij, die alle aandacht kregen, en zij een beetje op de tweede plaats gezet, en zei ze vaak dat ze liever bij mij wilde wonen. Door dat ik er al zolang kwam, noemde zij mij maar Oom “Andre”. Doordat haar ouders meer aandacht voor de tweeling had, trok Vera steeds meer naar mij toe, en verwende ik haar soms maar. De tweeling werden groter, en noemde mij ook al Oom, maar Vera bleef toch mijn lieveling. Ze was onderhand haast zestien jaar, en had een paar stevige billen, en een paar flinke tieten, maar was altijd nog erg preuts, want als ik er eens kwam, wanneer zij aan het douchen was geweest, liep ze met wel drie badlakens om zich heen geslagen, snel naar haar kamer. Toen zij zestien werd, wilde zij, net als haar vriendinnen een goeie telefoon, met abonnement. Ze verdiende wel wat bij, na schooltijd, maar had natuurlijk niet genoeg inkomen, om dit zelf te krijgen. Haar ouder hadden teveel schulden opgebouwd, dus daar kon ze niet bij terecht, daarom kwam ze bij mij slijmen. Ze toonde mij dat ze genoeg bij verdiende om het abonnement terug te betalen, als ik hem maar op mijn naam wilde zetten. Ik nam haar mee naar zo’n telefoonwinkel, liet haar een mooie telefoon uitzoeken, en nam hem dus op mijn naam voor haar. We waren nog maar net de winkel uit, toen ze mij om mijn nek vloog, haar grote tieten tegen mij aan drukte, mij voor het eerst, wel drie of vier kussen op mijn wang gaf, en mij haar liefste oom noemde. Het viel mij daarna op, dat als ik weer eens bij hen was, zij mij altijd even een kus gaf, en als zij toevallig uit de douche kwam, zij maar één badlaken voor zich hield, waar zij allen haar tieten en kutje mee bedekten, maar als zij naar haar kamer liep, ik haar stevige billen kon bewonderen. Maar ja, ze was net zestien, dus was ze te jong voor mij, al kreeg ik soms wel een stijve van die aanblik, wat ik goed verborgen hield. Ze betaalde haar telefoonrekening altijd op tijd, al liet ik hem haar wel eens houden, als zij met haar vrienden, en vriendinnen stappen wilde, wat regelmatig gebeurde, en deed ik dat ook toen ze in december, achttien werd.

Een paar dagen later, zat ik rustig thuis, toen ik ineens een app van Vera kreeg. ik wist niet wat ik ervan moest denken, toen ik las: Oom Andre, je bent altijd zo lief voor mij, ik wil een keertje wat voor je terug doen! Joh doe niet zo gek, typte ik terug, je hebt je geld straks misschien hard nodig, want je weet, als je met je vrienden uit gaat, een ongeluk zit in een klein hoekje hé. Een tijdje gaf ze geen antwoord, maar ineens typte ze: Ha ha, ik begrijp je nu pas, maar dat zal echt niet gebeuren hoor, ik ben nog steeds maagd! Zo, typte ik, hoe hou je dat vol, met zoveel vrienden? Nou, typte ze terug, Ze hoeven echt niets bij me te proberen hoor, ik bewaar het voor iemand waar ik echt van hou! Oke, typte ik, hou dat maar vol hoor schat, dat is een wijs iets van je. En het gesprek was daar mee geëindigd. Later met kerst werd ik bij hun uitgenodigd, en ’s avonds vroegen ze of ik met oudejaarsavond ook bij hun kwam, en er ook een zus van moeders kant met kinderen zou komen. Ik zat te twijfelen, en zei dat ik erover na zou denken, want het was toch zo’n dertig km naar huis terug rijden, en als ik wat gedronken heb, vind ik het een beetje link. O, dan blijf je toch hier slapen, kwam Vera ineens tussen beiden. Hoe kan dat nou, zei haar moeder, je tante slaapt dan ook al met haar kinderen hier hoor! Ja, maar dat kan toch, zei Vera, dan gaat tante met haar kinderen op mijn bed, en dan kan Oom Andre op de ene bank, en ik op de anderen gaan liggen. Dat wil je toch wel; hé Oom Andre, ? Ik zocht er toen niets achter, want ik was allang vergeten dat ze had gezegd, dat ze iets terug wilde doen, dus was het geregeld dat ik daar zou blijven. Die oudejaarsavond was het wel gezellig, en kon ik gewoon wat drank nemen. Ik nam mijn derde pilsje, toen Vera naast me kwam zitten, en lachend, nogal hard, zodat de anderen het ook hoorde, zei: Drink je niet teveel, anders moet je vannacht vaak naar de WC, of rol je van de bank, en word ik ook weer wakker, ik lig op de andere bank hoor! Er werd om gelachen, maar niemand schonk er verder aandacht aan. Het liep al tegen twee uur, toen iedereen naar zijn bed verlangde, en ik alleen met Vera in de kamer achter bleven. Ik had voor de zekerheid maar een pyjamabroek meegenomen, maar toen ik die aan wilde trekken zei Vera : Zo ga je die aan doen? het is warm hier hoor, en zelf ging zij in een string, en minuscuul BHtje, onder een dekbed, op de bank liggen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *