Nadat ik twee jaar geleden een huis gekocht had en daar met Iris mijn vriendin in ging samen wonen gingen wij in de weekenden regelmatig naar mijn schoonmoeder Maaike die al vanaf kort nadat ik Iris heb leren kennen gescheiden is, Maaike was al jong zwanger en was nog maar 17 toen zij Annabel de twee jaar oudere zus van Iris kreeg, zij was toen zij 18 was met de vader van Annabel en Iris getrouwd maar hij bedroog Maaike al bijna van het begin af aan, toen Iris 18 was leerde ik haar kennen en na bijna twee jaar verkering kreeg ik de kans om het huis van mijn opa en oma voor een zacht prijsje te kunnen kopen en daar gingen wij toen in samen wonen, omdat wij beide een goede baan hebben konden wij het huis vorig jaar laten verbouwen en hebben het daar nu goed naar onze zin, vorig jaar hadden wij oudjaar gevierd met mijn ouders en dit jaar deden wij dat bij Maaike en schoonzus Annabel die nog maar pas weer een andere vriend had, Maaike is vrij slank en heeft maar kleine borsten en Annabel is wat voller en heeft net als haar moeder een stel volle borsten waar je niet omheen kunt kijken,

Iris en ik gingen dit jaar op oudjaarsdag en vroeg naar Maaike om haar mee te helpen met alles klaar te maken voor een uitgebreid diner, Annabel bleef tot bijna de middag in bed liggen en was en keer beneden geweest en was weer snel naar boven gegaan toen zij zag dat er druk gewerkt werd, toen zij even beneden was zag ik dat zij een klein slipje en een kort ruimvallend hemdje aan had wat maar net over haar volle borsten kwam, de onderkant van haar borsten kwam er onderuit, zij lachte naar mij toen zij zag dat ik naar haar borsten keek en ik zag haar tepels op komen zetten, maar goed dat ik de krant over mijn kruis had liggen anders hadden Maaike en Iris goed kunnen zien dat ik er een harde lul van had gekregen, nadat Annabel weer even naar boven was werd mijn lul ook weer slapper en kon ik de krant weg leggen, toen zij alles zover klaar hadden ging Maaike zich even douchen en zou daarna met Iris nog wat kleine boodschappen gaan doen, voor zij naar boven ging vroeg zij of wij er vannacht bleven slapen want dan moet je het logeerbed nog even in orde maken zei ze, Iris en ik gingen mee naar boven en haalde nog wat spullen die op het bed lagen er van af en Maaike had ondertussen schonen lakens gepakt, Iris en ik haalden de oude lakens er van af en Maaike was al naar haar slaapkamer gegaan en toen wij er een ander laken op legde en ik even naar de deur keek die nog open stond zag ik Maaike naakt naar de badkamer lopen, ik zag dat zij een kaal kutje had en haar schaamlippen er duidelijk bovenop lagen, toen Iris ook ander slopen om de kussens wou doen zag zij die niet liggen en riep naar Maaike waar die lagen, die liggen nog in mijn slaapkamer in de kast riep Maaike vanuit de badkamer, pak jij die even vroeg Iris, ik liep naar de slaapkamer van schoonmoeder en deed de kast open en pakte de bij de lakens passende slopen uit de kast en ik hoorde wat achter de slopen weg rollen, ik keek even in de kast en zag er en paar vibrators achter liggen, de ene was lang en dun en de andere was vrij dik en wel 25 cm lang, en dan lagen er nog wat anders attributen bij zoals een kleine butplug en twee vibrerende balletjes aan een touwtje die met een afstandsbediening te bedienen waren, ik zet de afstand beding een keer aan en de balletjes rammelde door de kast, ik leg de afstandsbediening weer terug en zet de vibrators rechtop vooraan op de plank en ging met de kussenslopen weer naar de logeerkamer, wij deden de slopen nog om de kussens en gingen weer naar beneden, even later kwam Annabel weer beneden en had zich nog niet aan gekleed en liep nog in haar klein slipje en kort hemdje rond, zou jij je niet eens aankleden vroeg Iris, ja direct zei Annabel en dronk war fris uit de koelkast en ging weer naar boven, even later kwam Maaike beneden en was mooi opgemaakt en had een kort rokje en strakke blouse aan waarvan de tussen de knoopjes bij haar borsten wat open stond door de spanning, je had de slopen toch gevonden vroeg Maaike aan Iris en keek haar even strak aan, ja Jeroen had ze gepakt zei Iris en meteen keek Maaike mij aan en toen ik haar een knipoogje gaf kleurde haar hoofd tot achter haar oren goed rood, wat heb jij omdat je zo rood word vroeg Iris, dat heb ik de laatste tijd wel vaker dat ik een opvlieger heb zei Maaike, dan zal je aan de overgang beginnen zei Iris, ik gaf Maaike weer een knipoogje toen zij mij weer aan keek en de rode kleur werd weer even wat donkerder,

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *